Dit is minder van Tinder!

 De Instagramaccount Bye Felipe gaat viraal dankzij de bizarre ervaringen van vrouwen met mannen die ze op Tinder of datingsites hebben leren kennen. De pagina werd opgericht door een vrouw in Los Angeles nadat ze zelf heel wat obscene en beledigende berichten van gedumpte heren had ontvangen.

Alexandra Tweten maakte de account Bye Felipe aan nadat ze ontdekte dat haar vriendinnen ook dagelijks vreemde berichten kregen van potentiële dates. “Dit soort vijandige berichten zijn een trend aan het worden. Elke vrouw die een datingapp gebruikt of een profiel op een datingsite heeft, krijgt dit soort boodschappen. Ik hoop dat deze singles dankzij mij beseffen dat ze niet alleen zijn. Er is een patroon in het gedrag van alle mannen die dit soort agressieve berichten sturen. Hij sms’t, zij antwoordt niet en de man haalt uit met een beledigend bericht. Het is echt een maatschappelijk probleem aan het worden.”

Schermafbeelding 2018-03-14 om 09.37.53.png

Sommige boodschappen zijn te grof om te herhalen, andere eerder lachwekkend. Zo krijgt een vrouw te lezen “ik ben tot de conclusie gekomen dat je een b*tch bent. Met teenschimmel, je eet waarschijnlijk graag Cheetos terwijl je naar herhalingen van Gossip Girl kijkt”. Een vrouw die het waagde te antwoorden kreeg de boodschap dat ze haar gezicht met een fles eraf moest afsnijden. Ook zorgt de afwijzing door een meisje na het vragen naar de behamaat voor verbazing bij een man. De perfecte aanleinding om haar meteen uit te schelden voor b*tch, toch?

26d

Het account heeft intussen bijna 30.000 volgers en bevat al 39 getuigenissen. Alexandra hoopt dat deze voorbeelden toch een impact hebben hebben op minstens enkele mannen om te stoppen met dit soort van agressief gedrag.
Heb jij ook ludieke of ronduit nare ervaringen met dit soort gedrag? Laat het ons weten!
Bron : Instagram, Daily Mail, HLN.be

Eén reactie

  1. Heel gek: hoe meer mensen hoe groter de kans dat er eikels en trienen tussen zitten, maar blijkbaar niet hoe groter de kans dat er gentlemen en wow-women (Tinderella’s) tussen zitten… “I want it all and I want it now and if you don’t respond immediately and the way I want you suck.” Dat is zo’n beetje de insteek… Leuk, interessant artikel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: