Female reconnecting coaching

A woman knows by intuition or instinct, what’s best for herself

-Marilyn Monroe

Welke vrouw kent het niet? Jezelf voorbij de grens van uitputting dwingen. Schipperen tussen huishouden, familie en professionele verplichting is een pittige en zware opgave.

De maatschappij verwacht dat je alle rollen (ouder, partner, werknemer) uitstekend vertolkt, combineert én bovendien moeiteloos switcht.

Alhoewel zelfzorg hedendaags een hip thema is, is het in de praktijk hard werken. Pleasen, en verder gaan zoals het is, is gemakkelijk(er).

Vooral als vrouw is het noodzakelijk om bewust na te denken over wat je écht nodig hebt, want hoewel we vooruitgang boeken op gebied van gelijkheid, is de emotionele input relationeel, familiaal en professioneel nog steeds voornamelijk vrouwelijk.

Hierdoor zijn we van ons eigen pad afgeweken, veel vrouwen weten niet meer wie ze écht zijn. Ze zijn de olie geworden in de fabriek van het leven waarin ze 24/7 meedraaien. De tol hiervan is niet mis, als vrouw zijn we op een sluipende manier vervreemd geraakt van onze kwaliteiten, wensen en dromen.

Je bent de verbinding kwijt met je innerlijk kompas.

Stel jezelf de vraag, wat zijn mijn behoeftes? Weinig vrouwen weten dit moeiteloos in te vullen.

Het innerlijk kompas is een stevige basis voor het maken van je keuzes. Als de verbinding tussen het kompas en jouw hoofd is verstoord, dan wordt je innerlijke raadgever links gelaten en neem je keuzes die geen rekening houden met wat jij belangrijk vindt.

In een samenleving waar een kalme zee zeldzaam is en de reddingsboeien schaars, is het essentieel om te kunnen varen op je innerlijk kompas. Terugvallen op waarden, idealen, overtuigingen en inspiratie.

In iedere fase van je leven is intuïtie van groot belang. Naast gehoor, zicht, smaak, reuk en tast, hebben we een zesde zintuig: intuïtie.

Ik help jou om weer te gaan communiceren met je intuïtie. Meer verbinding te hebben met jezelf, meer zelfliefde te gaan ontwikkelen, terug verbinding te gaan maken met je buikgevoel.

De verbinding herstellen met de wijsheid die in je zit.

Wat houdt een coaching Female Reconnecting coaching in?

  • We nemen samen een duik in je verleden. We starten met je kindertijd en de patronen van toen die tot op vandaag nog actief zijn.
  • We halen de ruis weg, die als een sluier je bewustzijn vertroebeld. M.a.w. we gaan aan de slag met de thema’s waar je nu tegenaan loopt. (Moederschap, loopbaan, relatie, pubers, familie, veerkracht, energie….etc.)
  • We halen de verbinding met jezelf, je passie en talenten weer aan.

Tarieven

Intake (eerste gesprek) € 100 120 min ( 2 uur)
Vervolgsessie (losse afspraak) € 80 90 min (1,5 uur)
Traject 5 sessies € 350* 90 min (1,5 uur)
*Eénmalig te betalen of in 2 betalingen van €175