Hedendaagse Vrouw coaching

 

505775688

Coaching voor de Hedendaagse Vrouw

De hedendaagse vrouw draagt een zware verantwoordelijkheid op haar frêle schouders. Met z’n allen houden we een flink aantal borden in de lucht. Werk, kinderen, familie, vriendschappen en hobby’s. Iedere dag opnieuw streven we naar perfectie, willen we niemand teleurstellen, worstelen we met het vinden van een goede balans tussen werk en privé.

Vrouwen denken (van oudsher) dat verzorgen hun plicht is. Als een vrouw dan eens iets doet wat wellicht niet zo lief en aardig is creëert dat een negatief beeld en daar voelen we ons ongemakkelijk bij. Als je niet goed weet waar je grenzen liggen, stel je al snel te hoge eisen aan jezelf. Je wilt anderen niet teleurstellen, maar ook jezelf niet. Je wilt alles 100 procent goed doen. Maak je een fout, dan heb je het gevoel dat je een mislukkeling bent.

Volgens een onderzoek van het gerenommeerde Science Magazine zijn vrouwen onzekerder dan ooit over hun lichaam en het onderzoeksteam spreekt zelfs van een kritiek niveau van zelfhaat op wereldwijd niveau. De druk van reclame en media zouden hierbij een grote rol spelen, volgens de deelnemende vrouwen. Het onrealistische schoonheidsideaal maakt 69 procent van de vrouwen en 65 procent van de meisjes onzeker over zichzelf. Het onderzoek benadrukt dat een laag zelfbeeld vrouwen hindert om volop te kunnen leven.

Wil jij ook graag losbreken en jezelf bevrijden? Halt aan die drang naar perfectie roepen?

  • Mist er iets in je leven?
  • Loopt je relatie niet lekker maar durf je de stap niet te zetten?
  • Wil je nu de kinderen uit huis zijn eindelijk je dromen waar maken?
  • Ervaar je dat nee zeggen nog steeds een opgave is?
  • Valt het nieuw samengesteld gezin je zwaar?
  • Je zoon vertelt je dat hij homo is. Of je dochter zegt dat ze op meisjes valt. Heb je het er moeilijk mee?

Het is soms lastig om zelf te ontdekken welke veranderingen er nodig zijn om in balans te komen en je doelen te bereiken.Iemand die je een spiegel voor houdt en je helpt bij het doorbreken van je gedachten en gewoontes werkt verrijkend en bevrijdend.