Stella Nova Coaching

Als je steeds vaker zin hebt om de deur achter je dicht te slaan. Als het tijd is om alles eens op een rijtje te zetten. Omdat je niet meer weet wat je wilt. Of misschien weet je heel goed wat je wilt, maar loop je tegen hindernissen.

Trek je je terug in de kamer aan de andere kant van de deur of verlaat je deze? Sluit je definitief de deur of laat je ze op een kier staan?

Kansen en oplossingen kloppen heel zachtjes aan je deur, zo zacht dat je een zuiver of geoefend oor nodig hebt om ze te horen. Door allerlei gebeurtenissen en situaties in je leven zit er ruis op je persoonlijke frequentie die ervoor zorgt dat je hoorcapaciteit verminderd is. Het vermogen om de juiste signalen op te vangen is verstoord. Je zit vast in een gedachtenroutine, je bent de voeling kwijt met je echte ik.

Soms heb je wat hulp nodig. Om weer je ster te laten schijnen.

Ik help je die ruis stap voor stap weg te halen. Ik laat je in jezelf duiken en daag je uit om tot handelen over te gaan. Samen gaan we op ontdekkingsreis om antwoord te krijgen op vragen. Met als bagage mijn ervaring, betrokkenheid, empathie, positiviteit en een stevige portie humor varen we op jouw doel af.