IMG_2961

Reeds op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met verlies, verdriet en pijn. In het gezin waar ik als jongste van vier opgroeide kreeg ik een ruime en gevarieerde inkijk in wat men noemt ‘Het leven zoals het is’.

Op mijn tocht door het leven werd ik meermaals geconfronteerd met mensen met een narcistische persoonlijkheid. Ik heb lang gezocht naar antwoorden en vooral naar het waarom van deze ontmoetingen. Pas toen ik werkelijk begreep wat narcisme was, werd de puzzel mij eindelijk duidelijk. Het voelde als een bevrijding om het patroon eindelijk te kunnen doorbreken. Nu ik wist waar ik tegen vocht, kon ik ook de juiste wapens gebruiken. Jarenlang heb ik onderzoek gedaan, naar personen met NPS, naar hun slachtoffers maar vooral naar mezelf. Al deze ervaringen wil ik graag delen met jou, je bent niet alleen, er is een nieuw en beter leven mogelijk na deze uitputtende en verwoestende storm.

Ik ben van mening dat het leven een leerproces is. Enkel pijn genereert verandering en hoe graag we die ook ontlopen, het is simpelweg niet mogelijk deze ervaringen tegen te houden of te vermijden. Met de juiste mindset sla je je doorheen de vele stormen in je leven.

Het werken met mensen heb ik altijd al vanuit mijn hart gedaan. Mijn invalshoek is verbinding en communicatie, zowel in relatie met jezelf als met de ander. Al van jongs af aan vond ik het fijn om voor andere mensen klaar te staan, hen een luisterend oor te bieden en waar ik kon te helpen. Dat is alleen maar intenser geworden doorheen de jaren.

Ook jou help ik graag!

 

%d bloggers liken dit: